Tällaisen uuden lehden sattumalta bongasin kaupan lehtihyllystä ruokaostoksia tehdessäni. Ekoelo, nimi jo kuulosti sen verran kiinostavalta, että oli pakko tehdä pieni heräteostos...:D 

Lehdessä oli kattavasti artikkeleita niin ekovaatteisiin, -ruokaan kuin -siivoukseenkin liittyen. Lehdessä oli myös monia kiinnostavia ekoihmisten haastatteluita ja erilaisten ekotuotteiden tekijöiden esittelyjä. Tykkäsin lehdestä, vaikka tämä oli vasta ensimmäinen numero ja lehti on selvästi vasta muotoutumassa. Itselleni lehti tarjosi uutta tietoa monista jutuista, jotka varmasti otan kokeiluun omassakin elämässäni. Ehkä kokeilujen tuloksia päätyy vielä tänne blogiinkin asti:) Eniten tykkäsin kuitenkin tuottajien esittelyistä, koska usein ekotuotteiden valmistajat tekevät tuotteitaan varsin pienimuotoisesti, eikä heidän tuotteistaan välttämättä ole kovin paljon tietoa saatavilla muuta kuin juuri alan lehdissä. 

Suosittelen siis tutustumaan mikäli ekojutut kiinnostaa! Lehti maksaa normaalisti 6,50 euroa per kappale, tutustumishinta oli vain 2,99. 

P.s Itse aion myös tulevilla kirjastoreissuilla tsekata joko Ekoelo löytyisi sieltäkin!