cityshoppari1-normal.jpg

Mikä ihme on Cityshoppari? Cityshoppari on alennus- ja etuisuuskortti valittuihin tuotteisiin ja palveluihin. Cityshoppari vihkosessa, kuin myös osoitteessa www.cityshoppari.fi, etuisuudet ovat lueteltu. Alennusta voi saada niin erilaisista ravintoloista, teattereista, kampaamoista kuin liikuntakeskuksistakin. Suurin osa alennusta myöntävistä liikkeistä sijaitsee pääkaupunkiseudulla, mutta Turun ja Tampereen liikkeisiin on erikseen lueteltu omat alennuksensa. Lisäksi Cityshoppari- kortilla saa alennusta useissa ketjuliikkeissä, jotka sijaitsevat ympäri Suomea. Osa alennuksista on mahdollista saada vain kerran, osa on jatkuvasti voimassa Cityshopparikortilla. Yhteensä erilaisia etuja on jopa 1000! Vuoden määräaikainen shopparikortti maksaa 27 euroa. Kestotilauksena kortin saa 24 eurolla.

Itse tutustuin Cityshoppariin vuosi sitten, kun ammattiliittoni PAM:n jäsenlahjana kaikki halukkaat saivat tuon Cityshopparikortin ilmaiseksi. (Hyvä syy jo kuulua liittoon!;)) Korttia tuli käytettyä aika vähän, koska asuin silloin melko pienellä paikkakunnalla, jossa ei ollut montaa liikettä, jossa kortilla olisi alennuksia saanut. Tilanne muuttui, kun viime syksynä muutin Helsinkiin, jossa suurin osa yhteistyöliikkeistä sijaitseekin.

Minulle hyödyllisimmiksi osoittautuivat kaksi yhden hinnalla ravintolaedut, jotka puolittivat useiden ravintolailtojeni kulut sekä kampaamotarjoukset, joista useat lyhensivät laskuni loppusummaa jopa 30%! Ne teistä, jotka käytätte toisinaan kampaamo- ja parturipalveluja tiedätte, että 30%:n alennus voi hyvin tarkoittaa jopa 30 euroa. Joten olen aika iloinen tuosta Cityshopparikortista ja tilasin sen PAM:n kautta (ilmaiseksi taas!) tänäkin vuonna, kuten kuvasta näette:)

Suosittelen ehdottomasti Cityshopparin hankintaa mikäli käytät toisinaan kauneus- tai kampaamopalveluita, käyt ravintolassa poikaystäväsi tai ystäväsi kanssa ja jos viihdyt kulttuurielämysten parissa. Ja jos asut pääkaunkiseudulla, Turussa tai Tampereella. Valitettavasti muualla Suomessa asuvia en voi suositella korttia hankkimaan, koska ainakin oman kokemukseni pohjalta sanoen, säästö jää silloin aika pieneksi.

Tv:ssä on myös mainostettu Cityshopparia sloganilla; "Shoppaa tonni, säästä tonni!". No, ei se kyllä ihan noin mene, koska alennuksista melko harva on 50%:n luokkaa. Mutta mikäli tykkää käyttää aktiivisesti yllä mainittuja palveluita, voi Cityshopparilla säästää isojakin summia!:)

P.s Satuin muuten huomaamaan, että osoitteessa www.huuto.net on nyt aika monia shopparikortteja huudettavana! Useat alle 20 euroa;)