Nyt blogini on puolivuotias(!) ja ilahduin kovasti antamastanne palautteesta! Oli tosi kiva lukea, että olette tykänneet blogistani ja sen jotkut vinkit ovat jopa auttaneet teitä omassa taloudessanne. Parempaa palautetta ei talousaiheisen blogin blogisti tosiaan voi saada:) Tuollainen palaute antaa rutkasti myös voimia kehittää blogia entistä paremmaksi.

Muistakaamme myös läheisiämme aika ajoin positiivisella palautteella, se voi olla palautteen saajalle yllättävänkin merkityksellistä. Kenties ilman palautettasi kyseinen henkilö olisi jo luopunut haaveestaan tai tavoitteestaan. Tarvitsemme toisiamme<3

Ja sitten siihen arvonnan tulokseen! Jokainen palautteen antajahan osallistui automaattisesti myös Fidan lahjakortin arvontaan. Tällä kertaa arpaonni suosi:

erädk.jpg

tEräs:tä! Onneksi olkoon!:) Lähetä yhteystietosi minulle osoitteeseen uusavuttomanekokoti@gmail.com, niin laitan sinulle lahjakortin tulemaan:) Tuohon osoitteeseen voitte muuten myös kirjoittaa minulle palautetta, jota ette halua kommenttiosiossa jakaa. Palaillaan!:)