Viime postauksessa esittelin muutamia siivoustuotteita, joita en itse pidä tärkeinä tai välttämättöminä. Tällä kertaa esittelen puolestaan tuotteita, jotka ovat saaneet minut vakuutettua tarpeellisuudestaan. Oletteko kanssani samoilla linjoilla?

MIKROKUITULIINA.jpg

Kankaiset mikrokuituliinat

Mikrokuitu sitoo itseensä tehokkaasti pölyä ja likaa, eikä siksi vaadi kumppanikseen suuria määriä pesuaineita. Ihanteellinen kaveri siivoukseen siis! Pirkan liinoja myydään kätevästi värikoodattuina, joten esimerkiksi wc:n siivoukseen käytetyt liinat eivät mene sekaisin keittiöliinojen kanssa jne. Kankaiset mikrokuituliinat voi pestä pesukoneessa, joten niiden käyttöikä kohoaa helposti vuosiin. Muistathan vain, että mikrokuitua pestessä ei saa käyttää huuhteluainetta, koska se tukkii mikrokuidun rakenteen, eikä liina kykene enää keräämään itseensä likaa yhtä tehokkaasti.

peuaine.jpg2.jpg

Mäntysuopa

Luottotuote! Tehokas, edullinen ja hyvältä tuoksuva siivousaine kohteeseen kuin kohteeseen. Käytän erityisesti laimennettuna suihkepullossa.

HIUSSIEPPARI.jpg

HIUSSIEPPARI1.jpg

Hiussieppari

Tämä tuote ei ole välttämättä joka kodissa yhtä tarpeellinen, mutta itse pitkähiuksisena ja pitkäkarvaisen kanin emäntänä olen tullut vakuuttuneeksi tästä tuotteesta. Hiussiepparia käytetään siis ehkäisemään viemärin tukosten syntymistä. Ja tässä suhteessa mielelläni toimin ennaltaehkäisten, koska putken avaaminen karvojen poistoa varten tai vahvojen viemärin avaajien käyttö ei juuri houkuta.

RIKKALAPIO1.jpg

RIKKALAPIO.jpg

Rikkalapio

Itse olen sen verran vanhanaikainen, että rikkaimurien sijasta suosin sähkötöntä vanhaa kunnon rikkalapiota. Tällä pääsen helposti eroon niistä pienistä roskista, joita varten imuria ei viitsi kaapista kaivaa esille. Ja kanin omistajana tälläisiä roskia syntyy varsin usein... Suosittelen panostamaan laatuun, olen nimittäin ostanut kerran rikkalapion, joka kesti yhtenä kappaleena vain muutaman käyttökerran ajan... Onneksi kuvassa näkyvä SINI-merkkinen rikkalapioni on kunnon laatua ja kestänyt käytössäni jo vuosia. Muistathan puhdistaa rikkalapiosi harjaosan säännöllisesti vaikkapa imurin avulla, jotta siivoamisesi pysyisi tehokkaana!:)