Ajattelinkin aloittaa tämän paastoni luopumisen sijasta hyvällä teolla! Ajattelin nimittäin, että haluaisin muistaa teitä rakkaat lukijani. Ette varmaan ymmärrä, mutta vaikka kirjoitan tätä blogia tietenkin siksi, koska itse tykkään tästä ja haluan jakaa asioita, en tiedä jaksaisinko tätä tehdä, ainakaan näin säännöllisesti, ilman tietoisuutta siitä, että joku tosiaan lukee raapustuksiani. Edelleenkin pidän bloggaamisen kohokohtina sitä, kun huomaan jonkun kommentoineen blokkauksiani. On ollut ihan mahtavaa kuulla teidän mielipiteitänne ja oppia myös uusia asioita teidän avullanne. Iso kiitos siitä!<3

Näin joulun alla haluaisinkin muistaa teitä jotenkin, enkä vain yhtä teistä vaan ihan kaikkia. En tiedä ihan tarkalleen kuinka paljon teitä on, mutta kävijälaskuristani saamien tietojen pohjalta uskaltanen luvata pienen joulumuistamisen ihan jokaiselle, joka haluaa:)! Mietin mikä olisi sopivan kevyt, edullinen ja blogini teemoihin sopiva lahja. Sitten keksin; biohajoava tiskirätti!

tiskir%C3%A4tti-normal.jpg

Tilasin näitä Wettexin tiskirättejä suoraan tukusta (hyvä vinkki muuten muillekin) ja sain ne todella edullisesti. En nyt muista ihan tarkkaan kappale hintaa, koska tästä on jo jonkin verran aikaa kun ne tilasin, mutta kyllä se noin pariinkymmeneen senttiin per kappale jäi. Lupaan lähettää siis jokaiselle yhteystietonsa osoitteeseen: uusavuttomanekokoti@suomi24.fi 11.12. klo 18 mennessä lähettävälle tämän pienen joululahjan:)

Ja koska haluan tehdä tästä vielä vähän jännittävämpää, arvon yhden osoitteen, johon lähetän siivousliinan lisäksi Minttumaan 10 euron lahjakortin! Minttumaa on pieni kotimainen yritys, joka valmistaa ekologisia, kierrätysmateriaaleja hyödyntäviä, ajatuksella tehtyjä tuotteita. Voitte käydä tutustumassa Minttumaan valikoimiin osoitteessa: http://minttumaa.suomalainenverkkokauppa.fi/. Muun muassa blogin Tänään on kaunis päivä- kirjoittaja on testannut Minttumaan saippuoita. Tähän blogiin pääsette osoitteella: http://kaunispaiva.net/.

lahjakortti2-normal.jpg

Olisi myös huippua tutustua teihin hiukan paremmin, joten olisi yhteystietojenne lisäksi kiva kuulla vaikkapa vain muutamalla lauseelle keitä te olette, ja kiinnostaako teitä ensisijaisesti ekoaiheet vai kodinhoitoon liittyvät jutut? Ruusuja ja risuja sekä ideoita tuleviin postauksiin otan myös enemmän kuin mielelläni vastaan! Toivottavasti kuulen teistä pian!:)