Näin joulun alla monet avustusjärjestöt järjestävät joulukeräyksiä Suomen ja maailman apua tarvitseville ihmisille sekä luonnolle. Viikon hyvänä tekona päätinkin kantaa korteni kekoon ja tehdä lahjoituksen, koska vähävaraisena opiskelijanakin koen olevani etuoikeutetun rikas saadessani asua Suomessa. Saanhan kaikki perustarpeeni tyydytettyä ja vähän enemmänkin. Ja jokainenhan auttaa tulotasonsa mukaan, vai mitä. Sitä paitsi minun vitoseni arvo voi jossakin köyhemmässä maassa olla ostovoimaltaan paljon suurempi kuin täällä. Uskon siis pienelläkin summalla olevan merkitystä!

Lahjoitin tänä jouluna rahaa IRRTV:n kautta, joka auttaa mm. Venäjän lapsivankeja, Intian seksikaupan uhreiksi joutuneita tyttöjä sekä Suomen yksinhuoltajaperheitä. IRRTV:n joulukeräys löytyy osoitteesta: http://jouluenkeli.org/joulukerays2013/. Muita joulukeräyksiä löytyy mm. osoitteista:

http://www.kauneimmatjoululaulut.fi/kj_fi/sivut/lahjoita_keraykseen/

http://www.evankeliset.net/uutiset/246-joulukeraeys

https://toivekauppa.pelastakaalapset.fi/?gclid=CN_QsuPesLsCFUNe3godnksAIw

http://www.pelastetaankoirat.com/joulukerays1/

http://www.unwomen.fi/kertalahjoitus/

Miten voikaan helpommin saada itselleen hyvän joulumielen kuin auttamalla heikommassa asemassa olevia! Vielä kun sen tekeminen on tehty näin helpoksi! Suosittelen:)

P.s. Onnittelut Maijalle! Onni suosi sinua Minttumaan -lahjakortin arvonnassa. Tarkkailehan postiasi;)!