Sain tässä jokin aika sitten valita yhden tuotteen CoolStuffin valikoimista esitelläkseni sitä blogissani. CoolStuff (http://www.coolstuff.fi) on erilaisia, hauskoja ja osin varsin hyödyllisiäkin vempaimia myyvä nettikauppa. Valinnanvaraa kaupassa on runsaasti, mutta silti minulle oli varsin selvää mitä tuotetta halusin kokeilla, Cuisipron-saippuapumppua (http://www.coolstuff.fi/Cuisipro-saippuapumppu).

saippuapumppu1-normal.jpg

Tiedättehän tunteen; saippua on loppu, taas...! Cuisipro-saippuapumpun esittelyteksti lupasi tuotteen vähentävän saippuankulutusta jopa 75 prosenttia muuttamalla nestemäisen saippuan ja veden sekoituksen vaahdoksi. Ihan kuin monien julkisten tilojen wc:sseissä!

Minun korviini tämä kuulosti varsin täydelliseltä, koska vähäisempi saippuan kulutushan säästäisi niin luontoa kuin kukkaroanikin, eikä hygieenisyydestä tarvitsisi kuitenkaan tinkiä. Palasaippuoita en käytä juuri niiden heikomman hygieenisyyden takia, vaikka myös ne kestäisivät nestemäistä saippuaa pidempään.

Tilasin siis saippuapumpun ja jäin odottamaan tätä uutta arkeni pelastajaa.

saippuapumppu-normal.jpg

Pumppu saapui varsin nopeasti ja hyvin pakatussa paketissa, vaikka jostain syystä noutopaikaksi oli valikoitu itselleni hieman kaukaisempi pikkukauppa. No, kenties en ollut muistanut tilausta tehdessäni valita läheisempää kauppaa. En ole enää varma, mutta hyvin paketin kuitenkin sain haettua.

saippuapumppu.jpg10-normal.jpg

Tässä kaunokainen nyt on omalla paikallaan, wc:ssäni. Täytin pullon ohjeiden mukaan; 75 prosenttia vettä ja vain 25 prosenttia nestemäistä saippuaa (myös ihan tavallinen käsiastianpesuaine kuulemma kävisi!). Pullo pysyy muuten ihanan hyvin paikoillaan alaosan imukupin ansiosta. Saippuapumppujen esittelytekstin vieressä on myös ihan ohjevideo pumpun käyttöönottoa varten, jonka avulla jokainen varmasti oivaltaa mistä on kyse;)

saippuapumppu.jpg11-normal.jpg

Ja kyllä, tuloksena on ihanaa vaahtoa aivan, kuten esittelytekstissä luvattiin!:) Täytyy sanoa, että olen myyty, ihana tuote! Jotain sellaista mitä en tiennyt tarvitsevani, mutta jota ilman en nyt osaisi ollakaan:) Vaikka tietenkin täytyy myöntää, että veden ja saippuan sekoitusta voisi laittaa myös ihan tavalliseen saippuapulloon ja välttää näin Cuisipro-pumpun kalliinpuoleisen yli 20 euron hinnan. Silloin pitäisi tosin tyytyä vaahdon sijasta laihaan veteen, joka ei ole niin kivaa kuin vaahto, ainakaan minun mielestäni! No, oli Cuisipron-saippuapumpusta mitä mieltä tahansa, ainakin se kannattaa muistaa, että nestemäiseen saippuaan voi huoletta lisätä vettä ja näin lisätä sen käyttöikää.:)

P.s Voisin seuraavassa postauksessa esitellä suosikki saippumerkkini, joten pysykäähän kuulolla!;)