Vielä en päästä teitä kylpyhuoneaiheista pois! Haluan nimittäin esitellä teille vielä yhden tuotelöytöni, jonka uskon teitäkin kiinnostavan:)

Joskus aiemmissa postauksissani taisin suositella Sini-hiussiepparia talouksiin, joissa viemärit uhkaavat tukkeutua runsaiden eläinten ja ihmisten karvojen määrän seurauksena. Mutta enää en suosittele sitä, koska olen löytänyt vielä paremman tuotteen ratkaisemaan ongelman! (Kemiallisia viemärinavausaineita pyrin välttämään niiden haitallisten ympäristövaikutusten takia.)

laku-normal.jpg

Tämä ei ole lakupötkö, kuten moni vieraani on luullut. Ehei, vaan Vindici -viemärinpuhdistaja! Näin sitä käytetään:

laku.jpg1-normal.jpg

Ennen lavuaarin puhdistamista viemärinpuhdistajan karhea pää työnnetään viemärin rei`istä alas.

laku.jpg2-normal.jpg

Puhdistajan karheaan päähän tarttuu kaikki viemärissä olevat irtonaiset moskat ja näin tukoksien syntyminen ehkäistyy.

Toisin kuin hiussieppari, joka laitetaan siis viemärin sisäpuolelle ja jota on hankala käyttää uudestaan, on tämä Vindici -viemärinpuhdistaja melko helppo puhdistaa liasta ja käyttää uudelleen ja uudelleen. Näin se voittaa mielestäni ekologisuudella hiussiepparin. Huono puoli tässä tuotteessa oli, että karhea pää oli kiinnitetty "lakupötkön" päähän melko heppoisesti ja sain kerran itse vahvistaa sen liimauksia, jotta se olisi pysynyt paikoillaan. Tuotekehittelyssä on siis vielä parantamisenvaraa, mutta idealtaan tämä on tosi hyvä ja toimiva tuote. Suosittelen siis kokeilemaan!

Kahden puhdistajan setti maksaa hieman vajaa 30 euroa, joten melko hintavasta tuotteesta on kyse. Mutta toisaalta, maksavat nuo hiussiepparitkin noin 3 euroa kappale, joten uskoisin Vindicin tuotteen tulevan pitkällä tähtäimellä kuitenkin siepparia edullisemmaksi, mikäli sen liimaukset vain pitävät:)

P.s. Kenties Vindicin -viemärinpuhdistajaa vastaavan viritelmän kätevimmät onnistuvat muuten itsekin askartelemaan;)!