Nyt, kun olen esitellyt teille täällä mielestäni hieman vähemmän tarpeellisia vempaimia, ajattelin että vastapainoksi pitää esitellä joku todellinen helmikin. Tässä se tulee, uusi rakkauteni<3

blenderi-normal.jpg

OBH Nordican blenderi eli tehosekoitin!

Ihastuin tähän pinkkiin blenderiin taannoin huuto.net:issä ja sain huudettua sen itselleni 21 euron hintaan. Säästin tässä mukavasti, koska blenderin myyjä asui myös Helsingissä ja toi sekoittimen minulle veloituksetta. Normaalisti OBH Nordican blenderit maksavat noin 40 euroa. Ekoilijan sydäntäni lämmitti, kun sain kelpo laitteen ostettua käytettynä. Jotenkin minulle tulee käytetyn ostosta parempi mieli kuin uuden ostamisesta, kun ajattelen, että pelkästään minun takiani luonnonvaroja ei ole tarvinnut käyttää tuotteen valmistukseen:)

Tämä ostos ei ole osoittautunut turhakkeeksi vaan on ollut kovassa käytössä! OBH Nordican blenderin terät ovat tosi terävät ja tehot riittävät jauhamaan muutamassa minuutissa lähes mistä vaan ihanaa sosetta tai pirtelöä. Pirtelökulho on helppo puhdistaa joko käsin tai koneella.

 Laite on todella pelastanut kiireiset aamuni! Ainekset vain blenderiin ja pirtelö kurkusta alas! Paljon nopeampaa kuin vaikkapa puuron valmistaminen. Uskon, että blenderin myötä vihannesten ja hedelmien syöntini on lisääntynyt, pirtelön muodossa ne ovat jotenkin helpompia syödä, ei tarvitse alkaa väsäämään aina salaatteja ymvst. Jauhetussa muodossa tullut ruoka myös imeytyy suolistossa nopeammin, joten energia vapautuu käyttöön saman tien. Vaarana tosin saattaa olla, että tulee saatua hieman enemmänkin kaloreja kuin yleensä, koska jauhettuna ruoka on helpompaa syödä, eikä välttämättä huomaa kuinka paljon on tullutkaan syöneeksi...:)

Tässä erään aamuni coktail:) Eli maustamatonta jogurttia, maapähkinöitä, varhaiskaalia ja makeutta tuomaan pari banaania.

blenderi.jpg2-normal.jpg

blenderi.jpg3-normal.jpg

blenderi.jpg1-normal.jpg

Hetkessä terveellinen ja ravitseva aamupalani oli valmis!:) Ja tämä oli muuten myös hyvää! Blenderi on siis ollut todella hyvä hankinta, helpottanut arkeani ja monipuolistanut ruokavaliota. Suosittelen!:)