Lupasin teille pientä raporttia siitä, miten poikaystäväni suhtautui lahjaansa, joka oli siis SINI mikrokuitumoppi. No, olin ennen hänen synttäreitään hieman kysellyt oliko hän lähiaikoina aikomassa hankkia uusia siivousvälineitä jne., jonka takia lahjan paljastuminen mopiksi ei kenties yllättänyt häntä aivan valtavasti. Ihan mieluinen lahja kuitenkin vaikutti hänelle olevan ja mieluusti hän sitä kannustuksellani kokeilikin:)

moppaus-normal.jpg

SINI moppi oli tukeva ja laadukas, kuten olin osannut odottaakin, joten olin erittäin tyytyväinen valintaani. Pientä teknistä osaamista mopin käyttö kuitenkin vaati. Edestakaisin tai suoraan eteenpäin liikutellessa moppia olisi ollut nimittäin varsin raskas käyttää. Sen sijaan ohjeen mukaista kahdeksikkoa tehtäessä moppi liikkui kuin unelma. Tarrakiinnitys toimi oikein hyvin ja moppiin tosiaan saa myös tavallisen siivousliinan kiinni kätevästi levyosan reikien ansiosta. Jätin mopin näkyvälle paikalle poikaystäväni keittiön nurkkaan, toivottavasti sille tulee paljon käyttöä!:)

Miten te kannustatte tai motivoitte miehiänne, poikaystäviänne tai lapsianne siivoamaan? Riittääkö laadukkaiden siivousvälineiden hankinta? Toimiiko siivousvuorolistat, entä lahjonta tai kiristys?:D Itse olen toki sikäli erilaisessa tilanteessa, että asuessamme vielä erillämme huolehdimme poikaystäväni kanssa pääasiassa tietenkin vain omien kotiemme siisteydestä. Silti toivoisin voivani saada hänet ja miksei muitakin ihmisiä innostumaan siivouksesta vielä enemmän. Lisäähän siisti koti kovasti elämänlaatua ja terveellisyyttä ja voi parhaimmillaan olla aika hauskaakin, varsinkin yhdessä tehtynä:)