k%C3%A4nnyy-normal.jpg

Kuten kuvasta näkyy, on meikäläinenkin nyt siirtynyt vihdoin älyaikaan:) Syynä oli kyllä oikeastaan eräs työpaikka, jossa älypuhelimen omistaminen oli työpaikan saamisen edellytyksenä. No, investointi kannatti, koska sain paikan! Ja olisihan tämän älypuhelimen hankinta varmasti ollut edessä kuitenkin enemmin tai myöhemmin. Nykyään elämä on niin hetkistä, kaikkeen pitää pystyä reagoimaan heti. Ei riitä, että kerran päivässä menee tsekkaamaan sähköpostit kotikoneelta. Vaikka hektisyys on toisinaan aika stressaavaa niin onhan se kiva pysyä samassa tahdissa muiden kanssa ja nyt on ainakin viihdyke tylsiin hetkiin käden ulottuvilla. Nettiin vaan surffailemaan!

Halusin suosia kotimaista suunnittelua, joten ostin Nokian älypuhelimen, vaikka se maksoikin pari kymmppiä halvimpia vastineitaan enemmän. Puhelimeni virallinen nimi on siis Nokia Lumia 520:) Ostin yksinkertaisimman ja halvimman mahdollisen mallin, koska uskoin sen riittävän minun tarpeisiin vallan mainiosti. Puhelimeni sai kahden vuoden takuun ja liikkeessä oleva myyjä opasti minut ystävällisesti älypuhelimen saloihin. Perehdytystä tosiaan kaipasinkin, koska se oli ensikosketukseni älyaikaan:D Nyt puhelimen käyttö sujuukin jo ongelmitta ja voin todeta, ettei se nyt paljon vaikeakäyttöisempi kuin tavallinenkaan luuri ole. Vaikein asia itselleni oli oppia käyttämään kosketusnäyttöä, mutta nyt sekin jo sujuu:)

Suosittelen muuten lämpimästi silloin tällöin kilpailuttamaan liittymänne tai soittamaan vaikka ihan oman liittymän asiakaspalvelijalle. Näin voi säästää sievoisia summia! Itse nimittäin soitin oman liittymäni asiakaspalvelijalle tämän Lumian hankittuani saadakseni puhelimeeni nettiyhteyden. Samalla minulle selvisi, että heillä oli jonkinlainen tarjous menossa ja vaikka sain puhelimeeni nettiyhteyden, laski kuukausilaskuni lähes kympillä! Maailma on ihmeellinen! Olin maksanut puhelimeni käytöstä vanhentuneiden hintatasojen mukaan, jotka olivat pahasti nykyhintoja jäljessä.

Hintojen vertalu kannattaisi muutenkin ja nykyään se on helppoa netin erilaisten hintaseurantaa ja -vertailua tarjoavien saittien kautta. Huomasin näin jälkikäteen, että olisin saanut samaisen Nokian Lumiani jopa 22 euroa edullisemmin jos olisin tilannut sen Markantalosta. Nykyään netistä tilatessa pääsee ilmeisesti tuotteen kuin tuotteen kohdalla kivijalkamyymälöitä edullisemmin. Vaikka toisaalta, maksoin mielelläni hieman ylimääräistä henkilökohtaisesta palvelusta ja neuvonnasta. Minun tapauksessani se oli todella tärkeää.:) Mutta kannattaa tsekata Markantalon tarjontaa mikäli olet miettimässä uuden puhelimen hankintaa, etkä tunne tarvitsevasi neuvontaa sen käyttöönotossa:)!

Onko teillä jo älypuhelin?