Tämä tyttö on nyt happy!:) Huomasin nimittäin tässä hiljan, että valokynäni alkoi vedellä viimeisiään ja jos kukaan teistä on nähnyt minua ilman meikkiä, tiedätte minun todella tarvitsevan sitä. Tummat silmänaluseni herättävät nimittäin huomiota toisinaan valokynällä vaalennettuinakin, joten en missään nimessä halua olla ilman tätä pikku apuria jos vain mahdollista. No, valokynäni tyhjentyessä rahatilanteeni ei ollut paras mahdollinen, joten päätin katsoa ennen markettiin marssimista löytyisikö huuto.net:istä mitään. Ja löytyihän sieltä! Vieläpä juuri lempparimerkkiänikin:)

Normaalisti kunnon valokynästä saisi pulittaa vähintään 15 euroa, mutta minäpä sain sen vain 6 eurolla! Eikä myyjä veloittanut postikuluistakaan kuin 0,90 euroa. Huudettuani valokynän maksoin sen heti myyjän tilille ja koska meillä sattui olemaan sama nettipankki, näkyi maksuni hänen tilillään saman tien. Myyjäni oli muutenkin harvinaisen ihana, koska hän laittoi huutoni todella nopeasti postiin ja alla oleva kirjekuori tipahti postiluukustani jo kaksi päivää huutoni jälkeen. Nopeampaan toimitukseen eivät olisi nettikaupatkaan kyenneet!

valokyn%C3%A4-normal.jpg

Valokynä oli luvatun kaltainen eli täysin käyttämätön ja niin minun huoleni ratkesi helpommin ja halvemmin kuin olisin uskaltanut toivoakaan:)!

Suosittelenkin tsekkaamaan aina jonkin tarpeen yllättäessä ensin, löytyisikö sitä huuto.net:istä. Se on paitsi ekoa myös edullista ja hakusanapalvelua käyttämällä varsin helppoa. Mielestäni myös meikkejä ja muuta kosmetiikkaa voi aivan hyvin ostaa käytettynä, kunhan muistaa muutaman jutun.

a) tarkista myyjän luotettavuus hänen saamistaan palautteista

b) jos myyjän antamat tiedot ovat puutteellisia, pyydä häneltä lisää tietoa kysymyspalvelun avulla. Meikkejä ostettaessa tarkalla sävyllä, tuotteen iällä ja käyttämättömyydellä on iso merkitys!

c) kokeile tinkiä ehdottomalla uutta hintaa;)

d) tarkista postikulujen kohtuullisuus

e) jos tuote ei kaikesta huolimatta vastaa odotuksiasi, älä epäröi antaa myyjälle negatiivista palautetta selityksen kera, jotta muutkin osaavat varoa hänen tuotteitaan vastaisuudessa

Omat kokemukseni huuto.net:issä myytävästä kosmetiikasta ovat pääosin erittäin myönteisiä. Yleensä olen saanut tuotteet todella nopeasti ja ne ovat olleet luvatun kaltaisia. Vain kerran olen joutunut pettymään. Ostamani ripsiväri osoittautui vanhuuttaan niin kuivuneeksi, ettei siitä ollut minulle enää paljoakaan iloa. Suosittelen siis tosiaan kysymään meikkien ikää mikäli myyjä ei ole sitä esittelytekstissä maininnut!

Onnenpäiviä teillekin!;)