Eräs lukijani huomautti edellisen postaukseni kommenttiosiossa, että hän on säilyttänyt vanhan puhelimensa ja siitä on ollut hyötyä uuden ollessa huollossa. Tämäpä olikin hyvä huomio! Varsinkin nämä älypuhelimet tuntuvat olevan huollon tarpeessa varsin usein ja monesti sitä näkee älypuhelimia, joiden näyttö on halkeillut ja sirpaleinen. Vanhaa Samsungiani minun ei tarvinnut viedä huoltoon koskaan, mutta uusi Lumiani vaikuttaa tosiaan paljon tapaturma-alttiimmalta, lähinnä juuri kosketusnäyttönsä takia. Miten puhelimen haavereita voisi siis ennaltaehkäistä? Tietenkin käsittelemällä niitä kauniisti ja säilyttämällä fiksusti. Ostoslistani kärjessä onkin siis suojakuoret!

lumia520-suojakotelo-vaaleanpunainen2-no

Tässä on yksi harkinnassani oleva suojakotelomalli. Suojakuoret tai -kotelot ovat oiva apu pidentämään älypuhelimen ikää, ilmankos niitä näkyykin valtaosalla älypuhelimen omistajista. Suojakotelo suojaa kännykkää paitsi lialta, myös mahdollisilta iskuilta ja naarmuilta. Kotelon tai kuorien hankkiminen on siis enemmän kuin fiksua.

Helmisuojakuoret.fi - puhelimen kuoret edullisesti ja luotettavasti verkkokaupasta

Kuvassa oleva suojakotelo löytyy osoitteesta www.helmisuojakuoret.fi* Helmisuojakuoret.fi on sympaattinen, suomalainen puhelintarvikkeiden verkkokauppa, josta löytyy suojakuoria ja -koteloita niin Nokian, Samsungin, iPadin kuin iPhonenkin puhelimiin. Postimaksuja Helmisuojakuoressa ei ole lainkaan ja hintatasokin on varsin kohtuullinen. Kuvassa näkyvän vaaleanpunaisen nahkakotelon saisi alle 15 eurolla. Suosittelen tutustumaan! Itse tykkään suosia pienehköjä kotimaisia yrityksiä:)

P.s. Nähdäänhän lauantaina Roskalavapaviljongilla Helsingin kansalaistorilla?:) Olen siellä myymässä tavaroitani noin klo 15-17. Tarjolla olisi ainakin musta villakangastakki, tuulitakki, yksi junalippu ja hierontalahjakortti, kertakäyttöisiä piilolinssejä (-4,25), hieman kosmetiikka ja kaikenlaista muuta jännää. Hinnat eivät tule huimaamaan päätä ja aina saa myös tinkiä;) Tule ainakin moikkaamaan! Minut tunnistaa sinisestä muumilakanasta, jonka päälle aion aarteeni kasata näytille. (Huom! Säävaraus!)