SIIVOUSP%C3%84VI%C3%84.jpg3-normal.jpg

Meikäläinenkin sai tosiaan vihdoin osallistuttua Siivouspäivään, joka oli viime lauantaina:) Alla näette minun myyntipisteeni.

SIIVOUSP%C3%84VI%C3%84.jpg6-normal.jpg

Olin muutaman muun myyjän kanssa Kansalaistorilla, mutta se osoittautui huonoksi paikaksi! Ihmisiä kulki kovin harvakseltaan. Sain parin tunnin aikana myytyä tavaroitani vain reilulla 15 eurolla. Suurimman osan jouduin siis kantamaan takaisin, mutta oli tämä silti ihan kiva kokemus. Aurinko paistoi ja oli ihan kiva ilma:)

SIIVOUSP%C3%84VI%C3%84-normal.jpg

Mutta ensi keväänä täytyy kyllä hakeutua paikkaan, joissa on enemmän myyjiä ja ihmisiä, kuten vaikkapa tässä Iso-Roban päässä olevalla torilla.

SIIVOUSP%C3%84VI%C3%84.jpg2-normal.jpg

Haastattelin erästä täällä kojuaan pitänyttä myyjää, joka kertoi Fredan torin olevan hänen vakipaikkansa Siivouspäivinä. Hän saa kuulemma myytyä yleensä noin puolet tavaroistaan ja vaatteistaan. Ei lainkaan hullummin minun mielestäni!:)

SIIVOUSP%C3%84VI%C3%84.jpg4-normal.jpg

Tässä lisää aarteita:)

SIIVOUSP%C3%84VI%C3%84.jpg5-normal.jpg

Osa oli pystyttänyt kojunsa suoraan kadulle. Onkohan heillä ollut paljon myyntiä?

SIIVOUSP%C3%84VI%C3%84.jpg7-normal.jpg

Tässä minun löytöni:) Eli ihan uudet jumppahousut, musta mekko, leopardihuivi ja sandaalit, yhteensä vain 11 euroa. Olin kyllä todella tyytyväinen hankintoihin, koska ne kaikki olivat täysin sopivia, uudenveroisia ja edullisia ja ennen kaikkea itselleni tarpeellisia. Mutta näinhän näissä kirppisjutuissa on tapana käydä, että yhtä paljon tulee ostettua kuin saa myytyä. Jäin sentään reilu neljä euroa voiton puolelle:D

Siivouspäivä oli siis tosi hyvä kokemus, varsinkin kun ilmakin suosi, mutta ensi kerralla valitsisin myyntipaikan paremmin. Olitteko te mukana SIivouspäivässä?