Aivan ensimmäiseksi haluan kiittää kaikkia teitä, jotka olette minua niin täällä blogissa kuin sen ulkopuolellakin tsempanneet ja tukeneet! Tämä tuki on ollut äärimmäisen tärkeää ja koen olevani todella etuoikeutettu, kun olen sitä näin paljon saanut. Iso kiitos!<3

Tässä taannoin äitini kehotti minua vähän shoppailemaan piristääkseni mieltäni (:D). No, minä tein työtä käskettyä, tosin vain netissä, mutta onnistuin törmäämään tuotteeseen, joka ei jätä minua rauhaan! Tiedätte varmaan tunteen;)

Tuote on Philipsin kannettava höyrylaite.

h%C3%B6yrypesuri.jpg

Eksyin Philipsin sivuille erääseen kyselyyn vastattuani saamani Philipsin alekoodin houkuttelemana, vaikka kyllä tälläinen höyrypuhdistin on pyörinyt mielessäni jo pidempään. Mutta voiko pelkällä höyryllä saada puhdasta jälkeä, aivan ilman puhdistuaineita? Uskon, että voi, kuten esittelytekstissä 99,9 prosenttisesti luvataankin. Kuumaahan höyryn tietenkin silloin tulee olla ja itseäni hieman mietityttää kestäisivätkö kaikki kodin eri pinnat niin suurta lämpötilaa, mutta toisaalta keittiössä ja kylppärissähän tälle varmasti eniten olisi käyttöä, joissa pinnat ovat yleensä kestävämpiäkin. Ja eiväthän ne kemikaalitkaan sovi kaikille pinnoille.

Jos tämä laite toimii niin hyvin kuin luvataan, on kyse varmasti ihan huipputuotteesta, joka on PAKKO saada! Miettikää nyt, puhdasta ilman puhdistusaineita, miten ekoa ja pidemmällä tähtäimellä myös edullista. Philipsin höyrylaite painaa vain 700 grammaa, joten sitä on luultavasti aika näppärä käyttää ja johdon pituuskin on 2,5 m. Mukana tulevalla tarkkuussuuttimella onnistunee ahtaiden paikkojen ja esim. kaakeleiden saumojen puhdistus. Hintaa Philipsin verkkokaupassa tällä laitteella on 79 €. Kaupan päälle tulee 2 pestävää mikrokuitutyynyä.

Onko teillä kokemuksia tästä laitteesta tai muista vastaavista höyrypuhdistimista? Onko tämä mielestänne hitti vai huti? Uskallanko painaa "tilaa"-nappia?:)