Sain testattavaksi ja teidän kesken arvottavaksi Ole Hyvä pesuaineiden lisäksi yhden Ole Hyvän hygieniaosaston tuotteen, joksi valikoitui tämä vanilja-omena-kaneli-shampoo.

ole%20hyv%C3%A4%20shampoo.jpg

Kiva, pirteä pakkaus, jonka avatessa minua tervehti aivan ihana tuoksu. Valitettavasti kohtasin tätä shampoota käyttäessäni saman ongelman kuin pesuaineiden kohdalla. Shampoo oli sen verran laimeaa, että sitä teki mieli käyttää kaksin verroin normaali määrää enemmän. Mutta hyvin tällä hiukset puhdistuivat ja minusta tuntui, että tämä oli jotenkin päänahalleni hellempi kuin yleensä käyttämäni shampoot. No, eipä tuo ihme olekaan, koska shampoon raaka-aineet muiden Ole Hyvän tuotteiden tapaan ovat erittäin luonnonmukaisia. Käyttökokemus oli siis kaiken kaikkiaan erittäin miellyttävä. Hintaa tällä tuotteella on 6€.

Ja nyt tarkkana, arvon myös tämän tuotteen lauantaina 30.5. klo 21, joten jos haluat saada pullon tätä ihanaa shampoota itsellesi, kerro tämän postauksen kommenttiosiossa minkälaisia juttuja haluaisit blogissani tulevaisuudessa lukea. Pelkkä aihepiiri riittää, mutta saa myös jättää spesifimpiä toiveita!:)