Vielä on kesää jäljellä, vielä on aikaa pestä ikkunat...:) Huomasin jo keväällä tämän Sini-merkin uutuustuotteen, tripla-ikkunanpesimen, mutta en heti tätä hankkinut. Ajattelin, ettei tämä toisi oleellista helpostusta ikkunanpesuun ja olisi ehkä hankala huuhdella isomman kokonsa takia. No, onneksi eräässä asiakaskohteessani pääsin tätä kokeilemaan ja tuote kyllä vakuutti minut sen verran hyvin, että oli tämä pakko sitten itsellenikin hankkia.

tripla.jpg

Kyllä tämä nimittäin hieman ikkunanpesua nopeuttaa ja on käytössä yllättävän näppärä. Kolme puhdasta pintaa on luonnollisesti enemmän kuin kaksi ja, kun tripla-pesin on vielä vanhaa ikkunanpesintäni hieman leveämpi, tuntui tällä pestessä pesimen huuhtelutarpeen vähentyneen huomattavasti. Lisäksi ikkunanpesin kääntyy lähes 360 astetta, joten sen käyttö on todella vaivatonta. Mikrokuituosa kiinnitetään runkoon tarranauhojen avulla, joten pesimen huuhtelukaan ei ole kovin työlästä. Materiaalina ikkunanpesussa olen jo aiemminkin suosinut mikrokuitua, koska se puhdistaa pinnat ihan pelkällä vedelläkin (jos pinnat ovat kovin likaiset suosittelen kyllä myös pesuaineen käyttöä) ja on helppo pestä pesukoneessa.

Tämän tuotteen kohdalla siis skeptisyyteni osoittautui turhaksi. Voin lämpimästi suositella tripla-pesimen ostoa jos olet hankkimassa uutta ikkunanpesintä. Kyllä tämä maksaa hieman kalliimman hintansa takaisin säästyneenä aikana! Oletteko te jo kokeilleet?

Kuva: http://www.sinituote.fi/tripla-ikkunanpesin