Tänään on kaunis päivä -blogin kirjoittaja antoi minulle uusien/pienien blogien Liebster Awards -palkinnon ja haastoi vastaamaan neljään kysymykseen. Miten mukavaa! Kiitos Meri! Tässä tulevat vastaukseni:)

1. Mikä on tärkeintä, mitä opit äidiltäsi?

Kuten varmasti jokainen, olen oppinut äidiltäni monia asioita. Tärkeintä tai sellaista, jota itse kovasti arvostan on kenties korkea työmoraali. Työ menee vapaa-ajan ja kavereiden edelle. Asiakkaista ja työpaikoista pitää pitää kiinni ja niiden edestä tehdä uhrauksia, koska niiden varassa on elantosi. Uskon, että äitini opeilla on ollut suuri vaikutus siihen, että minusta on tullut yrittäjä. Vaikka äitini ei yrittäjä olekaan, hänen äitinsä on, ja äitini arvoissa tämä heijastuu selvästi.

itiii.jpg
2. Mitkä ovat kolme tärkeintä asiaa joita haluat opettaa omille lapsillesi?

Tämä on paha! Vähän vaikeaa, kun ei ole vielä omia lapsia. No, ainakin sen saman työn arvostuksen, jonka olen itse omalta äidiltäni oppinut, mutta toisaalta myös sen, että on ok olla väsynyt ja epäonnistunut ja, että vaikeista ajoista voi selvitä. Ehkä sellaista optimismia siis. Ja tietenkin haluaisin kertoa heille uskosta Jumalaan, siitä, että on olemassa jokin meitä korkeampi, joka välittää ja jonka puoleen voi aina kääntyä. Äidin lisäksi siis:)


3. Mistä saat voimaa arkeen?

Ilman Jumalan antamaan rohkaisua ja voimaa en varmasti jaksaisi. Koen Jumalan avun ihan pienissä konkreettisissakin asioissa rukousvastauksina. Toinen yhtä tärkeä asia on läheiset ihmiset. Ystävät, perhe ja poikaystäväni. Ilman heitä en todellakaan pärjäisi. Olen niin kiitollinen, että elämässäni on näin hienoja ihmisiä! Sitten tietenkin se, että saan tehdä itselleni mielekkäitä asioita niin opinnoissani kuin yritykseni kautta antaa tosi paljon voimaa.

me.jpg
4. Jos voittaisit loton jättipotin, miten muuttaisit elämääsi?

Ostaisin varmaan ison asunnon tai ehkä jopa talon! Sellaisen, jossa olisi tilaa tuleville mahdollisille lapsilleni ja ehkä myös vanhemman sukupolven edustajille. Sitten varmaan antaisin osan hyväntekeväisyyteen ja osan säästöön pahan päivän varalle. Varmaan käytännössä en kuitenkaan muuttaisi elämässäni juuri muuta kuin tuon asumismuodon. Olen sen verran tyytyväinen elämääni juuri näin:)

Mitä tykkäsitte tälläisestä postauksesta? Tälläisiä lisää?

Kuvat: pixabay.com.