Luin eräästä lehdestä aika huvittavan kuuloisen tutkimustuloksen, suomalaiset kadottavat keskimäärin 3,5 miljoonaa sukkaa vuodessa! Yli tuhannen 18-79-vuotiaan suomalaisen käsittänyt tutkimus paljasti 46%:n suomalaisista hävittävän vähintään kerran puolessa vuodessa sukkaparista toisen sukan.

Mutta minne joutuvat nämä yksinäiset sukat? 80%:a vastaajista kertoi heittävänsä kuluneet sukat pois ja ostavansa uudet tilalle. 47%:a sanoi yhdistävänsä ehjiä sukkia toisiinsa uusiksi pareiksi. Oletettavasti siis satoja tuhansia yksinäisiä sukkia päätyy Suomen maassa vuosittain kaatopaikkoja tukevoittamaan. Ei näin!

Onneksi muoti on tuonut helpotusta tähänkin asiaan:) Monia trendisukkia myydään tarkoituksellisesti eriparisina ja se on muodikasta! Joten minäkin päätin nyt astua trendien vietäväksi ja yhdistellä (harmittavan) monia yksinäisiä sukkiani toisiinsa:D Turha sitä on ehjiä sukkia poiskaan heittää, vai mitä;)! 

P.s Jos eriparisukat eivät innosta, yksi hyvä keino välttää yksinäisien sukkien kasan kasvamista,  on hankkia kerralla useita samanvärisiä sukkapareja. Näin yksinäisille löytyy aina omannäköisensä pari!

sukat1-normal.jpg