Kännykät ovat olleet tosiaan jälleen mielessäni:) Jokin aika sitten katselin uteliaana ja hieman kadehtien, kun eräs luokkatoverini puhdisti tablettinsa näytön tälläisellä. Siksi ilahduinkin kovasti, kun eräässä tapahtumassa käydessäni Helsingin Diakoniaopisto lahjoi minut vastaavalla tuotelahjalla; mikrokuitupyyhkimellä.

pyyhin.jpg

pyyhin1.jpg

Periaatteessa kyseessä on siis palanen mikrokuituliinaa, jonka takapuoli on helposti kiinnittyvää muovia. Yksinkertaista, mutta nerokasta! Tämä pieni mikrokuituliina on hellävarainen, mutta tehokas kosketusnäytön puhdistaja, joka pysyy helposti matkassa mukana, kännykkään tai tablettiin kiinnittyneenä. Ja mikä parasta, sen voi pestä (käsin) ja käyttää uudestaan ja uudestaan. Nyt meikäläisenkin kännykästä näkee taas lukea facebookkia:D Sitkeiden tahrojen kohdalla känny kannattaa sulkea ja hangata sitä kevyesti nihkeytetyllä pyyhkimellä. Tämä toimii lähes kaikkiin tahroihin!

Mutta mistä näitä voisi ostaa? Ehkä elektroniikkaliikkeistä? Netistä en nimittäin löytänyt vaikka yritin kovasti googlailla. Vaikka kenties tälläisen voisi askarrella itsekin;)!