Täytyy palata vielä hetkeksi sukkahousuteemaan:) Mitä tehdä niille (lukuisille) sukkahousuille, jotka kaikista hyvistä yrityksistä huolimatta ennen pitkää hajoavat korjauskelvottomiksi? Ei ainakaan heittää suoraan roskikseen, koska sukkahousuniksejä on pilvin pimein, toiset enemmän ja toiset sitten vähän vähemmän oivaltavia. Tässä muutama meikäläisen lemppari:)

1. Kerrasto

Risatkin sukkahousut kelpaavat vielä pakkasilla housujen alle puettaviksi pitkisten sijasta. Jos sukkikset ovat kovin rikkinäiset pue niitä useammat päällekkäin!:)

2. Ponnareita

Sukkiksista saa helposti oivia ponnareita. Leikkaa vain sukkaosa pois ja rinkuloita varsiosasta. Toimivat oikein hyvin:)

sukkikset%20part.jpg

3. Suodatin

Kun laitat sukkahousun sukkaosan imurin päähän suodattimeksi, voit huoletta imuroida murut tai pölyt pois pöydiltä ilman, että sinun tarvitsee tyhjentää niitä tavaroista tai pelätä imurin imaisevan pöydällä olevat pikkutavarat sisäänsä.

4. Jumppanauha

Sukkahousuista saa myös todella hyvän jumppanauhan. Sitten vain venyttelemään ja jumppaamaan!;)

sukkikset%20part.jpg1.jpg

5. Naarmujen estäjä

Huonekalujen jalat voi pehmustaa uusilla kaupan pehmustimilla tai sitten leikata niiden alle palaset risoista sukkahousuista estämään naarmujen syntymistä.

Mitkä ovat teidän suosikkisukkisniksinne?:)