En valitettavasti pystykään esittelemään teille vielä lempisaippuamerkkiäni, koska se on minulta tilapäisesti loppu ja uusi erä on vasta matkalla luokseni postissa. Mutta loppuviikosta toivon mukaan pääsen senkin teille esittelemään;)! Nyt aion kuitenkin paljastaa käsienpesu-unelmani ja minkä takia se olisi niin ihana!:)

Unelmien käsienpesuni olisi ennen kaikkea hygieeninen ja ekologinen. Ja epäilemättä pitkän tuotekehittelyn tuloksena sellainen monista julkisista vessoista jo löytyykin.

Eli:

ihannewc-normal.jpg

Liiketunnistimella varustettu vesihana!

Tälläisen niiin haluaisin omaankin asuntooni! Enää ei hana likaantuisi likaisten käsien mukana, eikä sitä tarvitsisi siis niin usein pestäkään. Vettä ei myöskään kuluisi turhaan, kun hana itse älyäisi lopettaa veden tulon heti, kun sen alta poistaisi kätensä.

ihannewc.jpg1-normal.jpg

Vaahtoa tuottava saippuapumppu!

Tälläinen minulla jo onkin! Mutta jollei olisi, niin varmasti sellaisesta salaa haaveilisin. Saippuavaahto, kun vähentää selvästi saippuankulutusta nestemäiseen saippuaan verrattuna hygieenisyydestä tinkimättä, kuten edellisessä postauksessani totesin. Ja vaahto on vaan niin ihanaa!<3

Pyyherulla!

Tästä en ehtinyt napata kuvaa ennen kuin joku tuli wc:seen enkä kehdannut enää jatkaa kuvien ottamista. Mutta tiedätte varmaan mistä puhun. Niistä isoista pyyherullista, joita monissa julkisissa vessoissa näkee. Sellainen olisi niin hyvä. Aina olisi puhdas kohta, johon kuivata kätensä, mutta toisin kuin paperikäsipyyhkeet, kangasrullan voi luonnollisesti pestä ja käyttää uudelleen ja uudelleen. Vaikka vaihdan oman vessani käsipyyhkeen vähintään kerran viikossa, ehtii siihen siinäkin ajassa kertyä varmasti melkoinen mikrobimäärä. Ja likainen käsipyyhehän ei luonnollisesti muuta kuin likaa kädet uudelleen.

Tässä vähän unelmointiani.:) Vaikka vuokra-asuntonsa wc:tä pystyy harvoin muuttaamaan julkisia tiloja vastaavaksi, voi niistä kuitenkin jossain määrin ottaa vaikutteita omaankin kotiinsa. Hanan voi yrittää avata kämmenensyrjällä, niin ettei se likaannu ja sulkea saippuanoton ajaksi. Saippuapulloonsa voi lisätä vettä ja näin kasvattaa sen käyttöikää. Käsipyyhkeensä voi vaihtaa, vaikkei viikko olisi vielä kulunut mikäli se vaikuttaa likaiselta. Pienillä asioilla käsienpesusta voi tehdä entistä hygieenisemmän ja ekomman, ja näin kenties välttyä uusilta sairauksilta sekä auttaa taas hieman luontoa.

Oletteko kanssani samoilla linjoilla? Kiinnostaisiko teitä muuten postaus oikeaoppisesta käsienpesutekniikasta vai olisiko se liiankin peruskauraa?