Taidan joutua myöntämään tämän; kaapistani löytyy turhakkeiksi todettuja vempaimia, suurin osa yllättäen siivoukseen tai ekologisuuteen jollain tapaa liittyviä. Taidan siis olla isäni tytär:D Innostun helposti uusista jutuista ja lähden kokeilemaan uutuuksia silloin, kun taloudellinen tilanteeni sen sallii. Osaksi syynä on puhdas kokeilunhalu, mutta kuten varmasti monet muut, elättelen toivoa siitä, että uuden vempaimen myötä arkeni jollain tapaa helpottuisi tai parantuisi.

Onko teistä hauska lukea näistä kokeiluistani? Onko niistä ollut teille hyötyä? Vai ovatko ne teistä turhanpäiväistä luettavaa?

Tässä joka tapauksessa yksi tuotekokeilu lisää:)

kyn%C3%A4-normal.jpg

Olen vilpittömän ihastunut aiemminkin blogissani esittelemiini CoolStuff verkkokaupan nerokkaisiin tuotteisiin, joten tässä jälleen tuote sieltä. Tällä kertaa hankin vempaimen omin kustannuksin. Eli BETA, POCKET PEN!

Tuotekuvauksessa minulle luvattiin kynä, joka kestää ikuisesti ja jota ei tarvitse koskaan teroittaa! Aika hyvän kuuloista, niin ekologisuuden kuin taloudellisuudenkin kannalta. Ehkä vähän liiankin? Odotukseni olivat kuitenkin korkealla, joka sai minut maksamaan tuotteesta pyydetyn 22,90 euron (huh huh...) hinnan.

Pienikokoinen kynä oli pakattu hienoon, pehmustettuun metallirasiaan. Kynä osoittautui kärjestä tappiinsa asti metalliseksi, kirjoittaminen tapahtuisi siis metallilla! Pakkauksen mukaan kynän idea on peräisin jo keskiajalta. Mutta miksi metallista on siirrytty lyijyyn jos metalli kerran on niin pätevä kirjoitusväline?

Kenties syynä on kynän painavuus ja hieman kirskuva kirjoitusääni, joka muistuttaa liidusta liitutaululle kirjoitettaessa lähtevää ääntä. Tai metallikynän jäljen haaleus verrattuna lyijyn tuottamaan lopputulokseen, jota yritän havainnollistaa alla:

kyn%C3%A4.jpg1-normal.jpg

kyn%C3%A4.jpg2-normal.jpg

Mutta toisaalta, kyllä beta penillä pystyy kirjoittamaan ja jos siirtyisi kokonaan sen käyttäjäksi, säästäisi varmasti kynäkuluissa. Vaikka niin, totuus on, etten metallikynääni kovin paljon ole sen ostamisen ja alkututustumisen jälkeen tullut käyttäneeksi. Se kirskuva ääni on jotenkin niin ikävä...

Metallikynä on siis idealtaan loistotuote. Ostajan arvioitavaksi jäänee, onko omassa arjessa sille oikeasti käyttöä vai jääkö se, miten sen nyt sanoisi: turhakkeeksi:D