Nykyään monet yritykset ovat lähteneet halvempien tuotantokustannusten perässä pois Suomesta. Kaukana Suomesta valmistettujen tuotteiden ostaminen on toki usein kuluttajalle edullista, mutta ongelmallista paitsi Suomen työllisyyskehityksen näkökulmasta, myös pitkien kuljetusmatkojen ympäristökuormituksen ja mahdollisen lapsityövoiman tai työntekijöiden oikeuksien polkemisen takia. Siksi pyrinkin itse suosimaan aina, kun se vain taloudellisesti on mahdollista, Suomessa valmistettuja tuotteita.

Taitaen tehty on suomalaisten käsityöläisten tuotteita myyvä yritys. Valikoimissa heillä on niin leluja, koruja kuin vaatteita ja sisustustavaroitakin. Hintatasoltaan heidän tuotteensa ovat halpaketjujen tuotteita korkeampia, muttei kuitenkaan ylihinnoiteltuja. Itse maksaisin esimerkiksi korkeatasoisesta, laadukkaasta ja Suomessa valmistetusta piposta mielelläni pyydetyn 25 euron hinnan, mikäli rahatilanteeni sen vain sallisi.

Pääsin tekemään yhteistyötä Taitaen tehdyn kanssa ja luulen tämän yhteistyön ilahduttavan erityisesti jotakuta teistäkin!;) Sain nimittäin yhdet Taitaen tehdyn valikoimissa olevat korvakorut itselleni ja yhdet teidän kesken arvottaviksi!:)

KORVIS.jpg2-normal.jpg

Ylläolevassa kuvassa näette saamani korvikset. Ne olivat itselleni erityisen mieluiset, koska korvisten alaosassa on hyödennetty vanhan kirjan sivuja ja ne ovat siis myös varsin ekohenkiset. Korvikset olivat ihanan keveät ja mukavat käyttää. Niiden koukkuosa oli tuoteselosteen mukaan nikkelivapaata metallia, mutta nikkeliallergisena silti itseäni hieman epäilytti korvisten soveltuvuus minulle. Olen joskus nimittäin saanut oireita koruista, joiden olisi pitänyt olla nikkelittömiä.. Mutta onneksi pelkoni osoittautui turhaksi! Pidin näitä koko päivän ilman mitään ongelmia:) Jee!:) Korvikset olivat myös varsin kestävät, eivätkä tipahtaneet korvistani kovassakaan tuulenpuuskassa, eivätkä hajonneet, vaikka takertuivat useampaankin kertaan villaiseen kaulahuiviini. Laadukkaat korvikset ovat siis kyseessä! Ja tuli näistä kehuja poikaystävältänikin;)!

Mutta sitten asiaan eli teille arvottaviin korviksiin!:) Ne tulevat tässä:

Kirjekuorikorvakorut, roosat helmet

Roosat helmet

Nämä korvikset ovat varsin samanlaiset kuin ne, jotka itse sain, mutta näiden alaosa on valmistettu vanhan kirjan sijasta vanhasta kirjekuoresta! Aika söpöt mielestäni!:)

Pääsette osallistumaan näiden korvakorujen arvontaan, kun kerrotte kommenttiosiossa kenelle antaisitte lahjaksi kotimaista käsityötä ja paljastatte oman suosikkituotteenne Taitaen tehdyn valikoimista. Taitaen tehdyn nettikauppaan pääsette tutustumaan blogini sivupalkissa olevan kuvamainoksen tai tämän mainoslinkin kautta: Taitaentehty.fi - Suomalaisia käsitöitä. Suoritan arvonnan 12.3. klo 21, joten muistakaa sitä ennen osallistua!

P.s.Tutustuin itsekin Taitaen tehdyn valikoimiin ja tässä muutamia omia suosikkejani. Nämä sopivat mielestäni varsin hyvin myös ekoilijan imagoon:)

Harmaa rannekoru

Ihanan luonnollisen näköinen keraaminen rannekoru.

Turkoosi puuhelmisormus

Supersöpö käsintehty puuhelmisormus.